Cum Să Lucrezi Pentru Tine Şi Să Faci Bani

Cum Să Lucrezi Pentru Tine Şi Să Faci Bani

Sursă

Trăim într-o lume minunată, cu cele mai recente tendinţe tehnologice care se schimbă în fiecare minut. Tehnologia a schimbat modul în care oamenii obişnuiau să muncească. Lucrătorii de birou comunică cu colegii lor dintr-un alt birou aflat la mii de kilometrii distanţă prin intermediul e-mailurilor şi videoconferinţelor online. În loc să fie nevoiţi să meargă în fiecare zi la locul de muncă, oamenii lucrează de acasă.

Dacă nu lucrezi pentru o companie sau organizaţie, asta înseamnă că eşti şomer şi fără serviciu? Să fii “şomer” şi “fără serviciu” nu este un lucru atât de rău. Dacă ai putea vedea acest lucru mai degrabă ca pe un avantaj, decât să te plângi din cauza asta, ar putea fi unul dintre cele mai bune lucruri din viaţa ta. Ai libertatea să te angajezi singur şi să îţi oferi un job sau două, apoi să te declari “independent”. Nimeni nu te va contrazice în legătură cu asta. Doar spune “Eu sunt şeful aici”, “Pauza mea de cafea este la fiecare zece minute” sau “Dacă le spun prietenilor mei cât de flexibil este orarul meu de muncă, vor fi verzi de invidie!”.

Sursă

Vinde-ţi articolele aici, pe eBay. Înregistrează-te pentru a începe să vinzi articole online.

Cum Să Lucrezi Pentru Tine De Acasă Şi Să Faci Bani Frumoşi aruncă o privire pe blog-ul meu

 

Începe o Afacere Mică de Acasă pe eBay

Cum Să Lucrezi Pentru Tine Şi Să Faci Bani

Află cum să devii partener eBay şi înscrie-te în programul de parteneriat eBay. eBay este locul perfect pentru a vinde lucruri. Numărul persoanelor care fac cumpărături online este în creştere pe zi ce trece. Aceste persoane caută oferte grozave de cumpărături online, astfel încât există o mulţime de cumpărători.

Poţi vinde orice online, dar business-ul tău trebuie să fie continuu, nu doar să vinzi ocazional câteva articole. Dacă înainte nu ai mai făcut niciodată asta, începe cu ceva mic. Dacă eşti priceput la crearea obiectelor artizanale, precum bijuterii, atunci crează-le şi vinde-le pe eBay. Dacă ai plante în exces în grădină, articole pentru colecţionari, precum timbre şi cartonaşe, le poţi vinde pentru a face bani. În cazul în care cunoşti furnizori fiabili de articole pentru copii, precum jucării, cărţi, îmbrăcăminte şi articole de papetărie, profită de ocazie.  

Înregistrează-te pe eBay şi deschide un magazin eBay, este mult mai ieftin decât să închiriezi un magazin în mall. Afişează liste cu toate produsele pe care le vinzi pe eBay şi eşti în afaceri. Cu un magazin online, nu trebuie să stai acolo toată ziua aşteptând clienţi. Trebuie să petreci doar câteva minute pe zi în magazinul tău. După ce clienţii şi-au făcut cumpărăturile şi au plătit articolele, tot ce trebuie să faci este să confirmi plata, să împachetezi articolele şi să le expediezi a doua zi. Dacă ai un flux constant de clienţi online, poţi face o mulţime de bani într-o singură zi.

Cu o planificare corespunzătoare, business-ul tău online va funcţiona lin odată ce vei avea un program fix pe care să îl respecţi, cum ar fi ora la care doreşti să te ocupi de el. Acest lucru îţi va oferi suficient timp liber pentru a te ocupa de celelalte job-uri ale tale.   

 

Scrie Articole pentru Site-uri şi Blog-uri

Există site-uri care te plătesc pentru articolele tale. Mulţi scriitori scriu şi sunt plătiţi prin intermediul diferitelor site-uri. Ei fac bani prin intermediul job-urilor de scriere online; ei fac bani prin intermediul blog-urilor. De asemenea, poţi scrie blog-uri şi poţi câştiga bani. Dacă iubeşti să scrii, publică-ţi articolele pe Hubpages, pe blog-uri si alte site-uri de publicare. Creează un blog despre mâncare, sport, automobile, internet sau orice te pasionează, împărtăşeşte-l cu alţii prin intermediul blogging-ului şi poţi face bani. Ştiu că există persoane care iubesc tot felul de ştiri şi bârfe sportive şi care vor urmări blog-urile sportive în fiecare zi. Unii oameni preferă să gătească în fiecare zi, deci blog-urile cu idei culinare şi reţete noi sunt foarte populare. Dacă hobby-ul tău este să găteşti, de ce să nu enumeri toate procedurile, să faci fotografii fiecărui pas pe care îl faci pentru a prepara un fel de mâncare şi să le publici pe blog-ul tău culinar?!

Ca alternativă, îţi poţi crea propriile videoclipuri şi le poţi publica pe YouTube. Multor persoane le place să vizioneze videoclipuri online. Fă un videoclip despre cum să cânţi o melodie la un instrument muzical, cum să prepari un fel de mâncare, cum să prelucrezi lemnul, fă un videoclip amuzant cu animale sau un videoclip de grădinărit despre cum să cultivi legume. Lista este nesfârşită; depinde de tine ce vrei să arăţi în videoclipurile tale.

Sursă

 

Google AdSense şi Amazon

Utilizează Google AdSense, Amazon şi eBay pentru a afişa anunţurile lor pe blog-urile şi site-urile tale. Acestea sunt companii care fac bani şi care ştiu cum să îmbunătăţească traficul pe site prin intermediul publicităţii. Într-un fel ei stau pe spatele blog-urilor tale şi câştigă bani, deci ar trebui să profiţi de ei pentru a câştiga la rândul tău ceva.

Odată ce te-ai înscris pe toate aceste site-uri de publicitate, trebuie doar să îţi conectezi toate site-urile şi blog-urile cu reclamele lor. După aceea, totul se desfăşoară în mod automat şi vei primi partea ta de recompense din publicitate de la aceste site-uri de fiecare dată când vizitatorii dau click pe anunţuri. Venitul tău va veni sub formă de plată per click, care este calculată de agenţiile de publicitate. Cât de uşor este?

Sursă

 

Lucrează la Sarcinile Mechanical Turk

Amazon’s Mechanical Turk (sau MTurk)  oferă o mulţime de sarcini mici online. Există peste 100.000 de sarcini disponibile în fiecare zi. Verifică acest Hub despre Mturk care te va ajuta să îţi faci o idee despre ce reprezintă MTurk. Îţi alegi propriile ore în care să lucrezi la sarcini şi acestea sunt disponibile 24 de ore pe zi, în fiecare zi.

 

Tranzacţionează pe Piaţa Bursieră

Piaţa bursieră este un loc grozav pentru a face bani. Dacă eşti nou în acest Cum Să Lucrezi Pentru Tine Şi Să Faci Banidomeniu, ţi-aş sugera să citeşti despre cum să începi să cumperi acţiuni înainte să încerci să tranzacţionezi.  Tranzacţionarea pe piaţa bursieră necesită multe cercetări înainte de a face prima tranzacţie. Cu toate acestea, dacă deja ai experienţă în acest domeniu, cu ceva dedicaţie şi efort, va merita.

Există multe lucruri de învăţat despre piaţa bursieră şi pentru dobândirea abilităţilor de tranzacţionare, dar recompensa unei tranzacţii de succes este grozavă. Există multe cărţi bune despre tranzacţionare disponibile în librării şi în bibliotecile locale. De ce să nu ai o lectură liniştită în timpul liber pentru a căpăta cunoştinţe de specialitate cu privire la tranzacţionare?!  

De asemenea, poţi începe prin monitorizarea bursei de valori câteva minute pe zi pentru a observa tendinţele si direcţiile pieţei bursiere. Acest lucru poate fi realizat la sfârşitul zilei, după închiderea pieţei; majoritatea site-urilor de tranzacţionare vor oferi rezumate ale tranzacţiilor zilnice.

Când eşti pregătit să faci prima ta tranzacţie, va trebuie să îţi deschizi un cont de tranzacţionare. Multe bănci şi companii comerciale oferă servicii de tranzacţionare online. Din ce în ce mai mulţi oameni fac tranzacţii online, deoarece taxele de tranzacţie sunt mult mai mici decât angajarea unui bursier şi solicitarea serviciilor sale atunci când doreşti să faci o tranzacţie.

 

Fă Bani din Dobânzi Bancare

Începe să economiseşti banii câştigaţi. Banii pe care i-ai câştigat, investeşte-i într-un depozit la termen sau într-un cont de investiţii pe termen lung, pentru cel puţin 6 luni. De obicei, băncile ofera dobânzi mai mari la depozitele pe termen lung. Alege un cont care oferă dobânzi ce se acumulează zilnic, acest lucru va aduce o diferenţă semnificativă la suma dobânzii pe care o vei primi la scadenţă.

Ocazional, verifică site-ul băncii pentru orice modificări ale ratei dobânzii. Uneori, oferă o rată mai bună pentru un depozit pe 4 luni, decât pentru un depozit pe termen mai lung. Trebuie doar să mergi la bancă şi să reinvesteşti banii după data de scadenţă a depozitului la termen. Unele dintre aceste investiţii pot fi făcute şi online. Între timp, continui să faci bani în bancă zilnic.

Sursă

Viaţa nu este niciodată plictisitoare atunci când ai atât de multe oportunităţi în faţă. Aici poţi aplica abilităţile tale de multi-tasking pentru a face bani. Este ca şi cum ai avea un job diferit în fiecare zi, dar lucrezi în mediul pe care îl iubeşti, adică acasă. De acum, totul depinde de tine să te conectezi online şi să începi să faci bani.

Mai multe informaţii despre chestiuni legate de bani de acelaşi autor